Muma bistro i City2!

MUMA Bistro åbner d. 8. februar en ny restaurant i Taastrup.
Du finder os i staderne i City2

Cityringen 4,
2630 Taastrup

taastrup@muma.dk

Mandag - Søndag
11:00 - 20:00

Muma i Taastrup

Vi glæder os til at
åbne i Taastrup!

Det er med stor glæde at fortælle, at vi nu åbner en restaurant i City2 i Taastrup. Du kan finde os i staderne i løbet af februar 2023, hvor du kan nyde et lækkert måltid og blive mødt af en fantastisk atmosfære.

Er du sulten efter en omgang shopping i City2, så står vi klar med fantastiske retter, hvor du vil forkæle din mave og dine smagsløg.

Muma i Staderne

Fantastisk stemning og atmosfære

Hos Restaurant Muma er alle velkomne og du vil med det samme kunne mærke en fantastisk stemning og atmosfære hos os. Det er både blandt vores gæster og medarbejdere.

Muma er en restaurant, hvor du vil føle at du befinder dig i Tyrkiet, når du smager vores autentiske tyrkiske retter. Vi glæder os til at byde dig velkommen og velbekommen!

MUMA TAASTRUP

Du behøver ikke at booke et bord

Hos Muma i Taastrup

Hos Muma i Taastrup behøver du ikke at booke et bord, da vi ligger i staderne i City2. Der er massere af siddepladser, hvor du kan nyde din lækre autentiske mad fra os.

Du kan tyvstarte lidt og se vores menukort inden du kommer til restauranten.

Restaurant Muma
Åbner en bistro!

Ordret “Bistro” stammer fra Rusland og betyder hurtig. Restaurant Muma åbner en bistro restaurant i City2 i Taastrup, hvor der ikke bliver sparet på kvaliteten og de lækre råvarer.

Du vil føle, at du får meget for dine penge og vi lover, at du ikke går sulten herfra. Du kan vælge at nyde din frokost eller aftensmad hos os, der er lækre og autentiske retter lige meget hvad du vælger.