Buffeter, babyshower, polterabend, bryllupper, kulturelle events, firma-receptioner, ferniseringer, teaterpremierer, konfirmationer, studenterfester…

Vores køkkenhold står klar til de forskellige arrangementer og de mest alsidige begivenheder.
Mange af vores populære retter, som de tyrkiske familier spiser i dag, er traditionelle retter, som er gået i arv i mange generationer.

Vi vil gerne byde jer en anderledes og traditionsrig catering..

Vores buffeter er et glimt af det tyrkiske køkken, hvor vi har alt fra den tyrkiske køkken. Selvom der måske tit er mange af de kendte tyrkiske retter, kan vi uden problemer sætte det lidt anderledes op, svarende og passende til netop din begivenhed eller individuelle ønsker.
Så ring til os og lad os få en snak om dit arrangement.

+45 38 28 48 88

Praktisk information :

Er bestillingen for mindre end kr. 3.000,- eller længere end 20 km. tillægges regningen kr. 300,- i kørsel.

Sidste dato for ændring i antal personer samt buffeterne er 3 dage før bestillingen.
Alle buffeter bliver leveret på 1-gangs aluminiumsfade. Vi har anrettet maden flot i fadene og I skal ikke foretage jer yderligere med maden – den er lige til at spise! Det eneste i selv skal arrangere er: store skeer, spiseskeer, gafler, salatbestik, glas, tallerkner, bestik samt bordplads til anretning.

Skulle I ikke være klar til at spise kan I ved aftale låne vores thermokasser, som kan holde maden varm og lækker i lang tid.

Hvis I låner en thermokasse af os, bedes den tilbageleveret senest 2 dage efter arrangementet til restauranten på Frederikssundsvej 123K, 2700 Brønshøj. Leveringen af thermokasserne skal helst ske i vores åbningstid mellem kl. 10.00 – 22.00

Regningen bedes betalt kontant ved afhentning. Vi modtager betalingskort, mobilepay og kontanter,

Vi glæder os til at levere til jer!

NYD JERES MÅLTID DER HJEMME

Det er muligt at bestille til take-away

SE MENUKORT