Catering med Restaurant Muma

Har du et arrangement eller noget der skal fejres, en reception eller en hyggelig bustur, skovtur eller alt muligt andet, så har vi mange muligheder for at lave lige det, der passer lige til dit behov

Catering med Restaurant Muma

Har du et arrangement eller noget der skal fejres, en reception eller en hyggelig bustur, skovtur eller alt muligt andet, så har vi mange muligheder for at lave lige det, der passer lige til dit behov

Catering til enhver smag

Vi tilbyder catering til babyshower, polterabend, bryllupper, kulturelle events, firma-receptioner, ferniseringer, teaterpremierer, konfirmationer, studenterfester osv. 

Vores køkkenhold står klar til de forskellige arrangementer og de mest alsidige begivenheder. Mange af vores populære retter, som de tyrkiske familier spiser i dag, er traditionelle retter, som er gået i arv i mange generationer.Vi vil gerne byde jer en anderledes og traditionsrig catering.
Vores buffeter er et glimt af det tyrkiske køkken, hvor vi har alt fra den tyrkiske køkken. Selvom der måske tit er mange af de kendte tyrkiske retter, kan vi uden problemer sætte det lidt anderledes op, svarende og passende til netop din begivenhed eller individuelle ønsker. Så ring til os og lad os få en snak om dit arrangement.

Praktisk informationer

Levering af catering i København koster 300 ,- og 500,- udenfor København

Obs. For at bestille buffet menuen skal man minimum være 40 personer – Se alle vores retter forneden.

Sidste dato for ændring i antal personer samt buffeterne er 3 dage før bestillingen.
Alle buffeter bliver leveret på 1-gangs aluminiumsfade. Vi har anrettet maden flot i fadene og I skal ikke foretage jer yderligere med maden – den er lige til at spise! Det eneste i selv skal arrangere er: store skeer, spiseskeer, gafler, salatbestik, glas, tallerkner, bestik samt bordplads til anretning.Skulle I ikke være klar til at spise kan I ved aftale låne vores thermokasser, som kan holde maden varm og lækker i lang tid.

Regningen bedes betalt kontant ved afhentning. Vi modtager betalingskort, mobilepay og kontanter. Vi glæder os til at levere til jer!

Se vores menu kuverter - For at bestille buffet menuen skal man minimum være 40 personer

Menu 1 - Pr. kuvert 85,-

Menu 2 - Pr. kuvert 85,-

Menu 3 - Pr. kuvert 99,-

Menu 4 - Pr. kuvert 99,-

Menu 5 - Pr. kuvert 99,-

Menu 6 - Pr. kuvert 99,-

Menu 7 - Pr. kuvert 149,-

Menu 8 - Pr. kuvert 179,-

Menu 9 - Pr. kuvert 169,- (buffet 1)

Menu 10 - Pr. kuvert 229,-

Menu 11 - Pr. kuvert 249,-

Se vores udvalg af retter

Varme retter:

Suppe varianter:

Kødvarianter:

Tilbehør:

Kolde retter:

Salat varianter:

Desserter:

Dessert varianter:

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi sørger for lækkert mad og fantastisk atmosfære i vores smukke lokale
Kontakt os gerne hvis du har nogle specifikke behov.