Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik

Når du bruger www.muma.dk (herefter websitet) accepterer du samtidig, at websitet behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Websitet accepterer selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med bestilling og køb via websitet og det er vigtigt for dem, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  • Personoplysninger
    Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.
  • Oplysninger, Muma indsamler og behandler
    Du kan besøge websitet uden at fortælle, hvem du er og uden at give andre personlige oplysninger om dig selv på selve websitet.

Men dog er der for den videre ordreafgivelse behov for oplysninger for at du kan aflægge ordrer.

Der indsamles oplysninger om dig, når du:

  • opretter en bestilling
  • foretager køb
  • sender virksomheden en forespørgsel

Websitet indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den ydelse, som du har bedt os om. Fx dit navn, e-mail adresse og leveringsadresse.

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. Google Analytics at kunne analysere, hvordan brugerne anvender app´en. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler via websitet.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Vi benytter tredjeparts betalingsservices til håndtering af betalinger, og vi har ikke selv adgang til oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre, bankkontonumre eller lignende.

Videregivelse af personoplysninger
De personoplysninger, vi har modtaget via app´en, videregives kun internt mellem restauranten og app´en for den videre behandling af din bestilling.

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel i forbindelse med brugen af app´en.

Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: https://policies.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysninger lagres på app´en webservere, som er placeret i lukke webserver miljø.

Personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og framelde dig vores nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os via kontaktformularen på vores website.

Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os. 

Vores køkkenhold står klar til de forskellige arrangementer og de mest alsidige begivenheder. Mange af vores populære retter, som de tyrkiske familier spiser i dag, er traditionelle retter, som er gået i arv i mange generationer.Vi vil gerne byde jer en anderledes og traditionsrig catering.
Vores buffeter er et glimt af det tyrkiske køkken, hvor vi har alt fra den tyrkiske køkken. Selvom der måske tit er mange af de kendte tyrkiske retter, kan vi uden problemer sætte det lidt anderledes op, svarende og passende til netop din begivenhed eller individuelle ønsker. Så ring til os og lad os få en snak om dit arrangement.